Ons TV Debuut op RTL 4

Zondag 31 augustus was het zover. Om 14.23 uur begon de uitzending van RTL LifestyleXperience op RTL 4 waarin Rogier en ik ons TV debuut maakten. Gekoppeld aan het onderwerp ‘persoonlijke ontwikkeling’ zagen wij ons item starten.

Met ons item hebben wij aandacht besteed aan de balans tussen de menselijke intelligenties en hoe die balans kan bijdragen aan een gelukkiger leven. Uiteraard begeleiden wij mensen bij het realiseren van die balans m.b.v. de Achtbaan van Persoonlijke groei die goed zichtbaar was.

Mede dankzij de uitstekende begeleiding van de programmamakers en de gastvrijheid van Stranpaviljoen Brouw zijn wij erg tevreden met het eindresultaat. Wij hebben inmiddels veel leuke reacties ontvangen op ons item.

Mocht je het gemist hebben en nog willen zien? Op zaterdag 6 september om 15.10 uur op RTL 5, wordt onze uitzending herhaald. Bovendien kun je via RTL XL de uitzending terugkijken.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de uitzending dan staan we je uiteraard graag te woord. Klik op ‘contact’ voor onze mailadressen en telefoonnummers

Hartelijke groeten,

Ralph & Rogier

IMG_2579 IMG_2585 IMG_2580

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *